Vi lagde CUPFEST!

For en dag det ble – vi var bare noen små minutter fra å detonere en STOR cupbombe. Og hadde du sagt til oss i går at det skulle sitte en garderobe full av DALA-gutter med senket hode etter å ha tapt for Vålerenga så hadde vi nok bare smilt.
Men gutta hadde trua og gutta viste hva som bor i dette laget.
Og da er det lov å være skuffa men samtidig skal dere være STOLTE.
Vi må rette en stor takk til alle som tok turen til Sveum i går for å støtte gutta og se god fotball. Med en A-stall med lokale gutter håper vi at kampen i går gjør at mange kommer tilbake til de neste hjemmekampene. Gutta setter stor pris på støtten og at det er mye folk på tribuna – vi skal hilse fra hele laget å si TAKK FOR HJELPA.
 
En stor takk også til våre gode samarbeidspartnere som støtter oss år etter år slik at vi kan legge til rette for trygg og god aktivitet blant store og små. Vi håper dere også koste dere på Sveum i går kveld.
Takk til alle DALA-patrioter – nå er navnet ditt på PATRIOT-veggen.
Stikk innom å se at navnet ditt står der.
 
Uten en arrangementsorganisasjon som det vi har hatt under forberedelser og rigging til cupkampen hadde ikke dette blitt en fest og en god opplevelse. Da vi spurte denne gjengen om de ville være med å gjennomføre kampen var det ikke en eneste en som sa nei.
Og til slutt – TUSEN TAKK til alle dere frivillige som stilte opp som parkeringsvakter, kioskpersonell, billettører, vakter og alt annet.
Vi var nesten 100 personer som benyttet kvelden til uegennyttig innsats for at publikum skulle oppleve et godt arrangement.
En ting er innsatsen men alle våre frivillige SMILTE fra de kom til de dro. NOK EN GANG TUSEN TAKK.
Foto: Frank Morgan Bakken og Stian Bye Høgsveen
Facebook
Twitter
LinkedIn