Dala-damene med full pott i vårsesongen

Brumunddals 3. divisjonsdamer står med 10 seire av 10 mulige i vårsesongen etter 7-0 over Skreia søndag kveld.

Seriekamp 3. divisjon kvinner:

Sveum søndag 26. juni

Brumunddal – Skreia 7-0 (1-0)

Mål: 1-0 Camilla Bekkevold (40. min), 2-0 Selma Stensrud (47. min), 3-0 Camilla Bekkevold (59.min), 4-0 Matilde Sjøli (71. min), 5-0 Mina Jevne Etnestad (74. min), 6-0 Mina Jevne Etnestad (79. min), 7-0 Lene Martinsen (83. min).

 Laget (3-4-3): Charlotte Buaune (Silje Johannessen i 7 min) – Sara Byrøygard Flobakk (Ingeborg Vardeberg i 25 min), Maren Kristine Andersen, Emilie Skarpnord – Mina Jevne Etnestad, Hanna Buraas Evensen (Karoline Elvsvebakken i 15 min), Selma Stensrud, Mathea Jevne Etnestad (Mina Holmen Nilssen i 22 min) – Amalie Brostuen Ødegård (Carina Myrvang i 45 min), Matilde Sjøli (Lene Martinsen i 17 min), Camilla Bekkevold (Anna Marie Johnsen i 14 min).

Søndagens møte med Skreia ble en tålmodighetsprøve de første 40 minuttene. Vi skapte massevis av sjanser, men slet med å omsette sjansene i scoring. Så løsnet det: 1-0 ved Camilla Bekkevold var av den spektakulære sorten: et brassespark fra 16 meter.

Rett etter pause avsluttet Selma Stensrud et nydelig angrep med å sette inn 2-0. Derfra og inn var det kun et spørsmål om hvor stor seieren skulle bli. Det ble 7-0. Det kunne ha vært mye mer.

Selv om vi byttet sju spillere holdt vi rytmen i spillet. Vi rullet opp angrep etter angrep, og slitne Skreia-spillere slet med å finne mottrekk mot vårt hurtige offensive spill. Defensivt var vi veldig solide. Skreia fikk slippe til ved svært få anledninger.

Seieren betyr altså at Dala-damene har 10 seire og 30 poeng etter vårsesongen. Bedre kan det ikke gjøres. Med 54 mål har vi også levert 5,4 mål i snitt per kamp.

Nå er ikke neste seriekamp før søndag 14. august. Da møter vi Nordre Trysil på bortebane i Jordet. Før den tid skal vi også ha en treningskamp. Dato og motstander er ikke helt spikret.

Dagens spiller: Camilla Bekkevold.

Dagens lagprestasjon: Mina Jevne Etnestad.

NB! Foto er lånt av Stian Bye Høgsveen. Takker.

Damelaget takker også sponsor Kiwi Mørkvedvegen for samarbeid og sponsing av frukt gjennom sesongen.

Facebook
Twitter
LinkedIn