Seier i Elverumsturneringen for G-14

Gutter 14 stilte med to lag i Elverumsturneringen sist helg. Spillertroppen var for anledningen delt i to jevne lag, da det ble lagt ekstra vekt på å gjøre dette til en positiv opplevelse for alle. Etter to sesonger hvor koronaviruset har stoppet det meste av cuper og turneringer, var det endelig mulig å delta i en turnering med overnatting. Dette var en fin erfaring å ta med seg fram mot Norway Cup.

Gruppespillet på lørdag ble preget av jevne kamper for begge lag, og Brumunddal Fotball endte med ett lag i A-sluttspillet og ett lag i B-sluttspillet. Søndag ble først B-sluttspillet vunnet, etter seiere mot Elverum (som også stilte med to lag) og Løten. Det andre laget fortsatte med å vinne sin semifinale mot Oppegård med 1-0, før Elverum ble slått 3-2 i finalen. Dermed fikk gutta med seg to nye pokaler til premiesamlinga på Sveum, samt mange positive erfaringer og positive opplevelser å ta med seg videre.

Lokale sponsorer, som stilte med alt vi hadde behov for av mat og drikke, og Idrettsprisen på 10 000 kr, som laget fikk tildelt av P4 i samarbeid med Norsk Tipping og Norges Idrettsforbund, bidro til ei vellykket helg for gutta, både på og utenfor banen.

Facebook
Twitter
LinkedIn