Praktmål da B-gjengen sikret viktig poeng

Brumunddal 2 – Kolbu KK 3-1 (2-0).
4. divisjon, Sveum.
Mål: 1-0 Isak Hansen (16), 2-0 Patrikck Bergmann (32), 3-0 Bergmann (81) og 3-1 Lars Ødemark (87).

Brumunddal 2 trenger hvert eneste poeng laget kan få i bunnstriden. Innsatsen mot tabelltreer Kolbu/KK var meget god. Dala satte inn to nydelige skåringer i 1. omgang.

Isak Hansen var sist på ballen i angrepet etter et drøyt kvarter. Da fikk publikum se «klikk-klakk-fotball» av beste sort. Trønderen fikk en enkel jobb med å finne nettmaskene.
2-0 kom etter at dribleglade Patrick Bergmann lyktes med et par tekniske detaljer og hamret ballen i nota.

10 minutter før slutt var Patrick i farta igjen. Med 3-0 sørget han for a kampen var punktert.

Furnes rykker ned. Løten på plassen foran er i godt sig, men klarte bare et poeng i helga. Løten har igjen tre matcher og står med 17 poeng så langt. Brumunddal skal spille fire kamper. Med seier i en av dem er plassen sikret selv om Løten vinner sine siste tre.