Knallstart, men det ble uavgjort

Brumunddal – Ull/Kisa 2-2 (2-1)

G19 Interkrets B, Sveum

Dalas gode interkretslag nekter å tape, men mot Ull/Kisa burde det blitt tre poeng. Lucas Holmlund satte inn 1-0 etter 9 minutter. Jonathan Castro Fabian doblet ledelsen kort tid etter. Trener-veteranen Stein Rune Solbakken kommenterer slik:

– Vi var knallgode de første 20 minuttene. Desidert årsbeste! Ledet 2-0, etter 13 og kunne skåret både tre og fire. Vi klarte dessverre ikke å opprettholde det høye presset. – Ull/Kisa fant etterhvert rom foran våre stoppere. De fikk sjanser og skåret etter i tredje forsøk.

– Vi fikk en god pause prat og strukturerte oss bedre. En god andre omgang, dessverre utlignet Kisa på straffe.

– Vi hadde flere meget gode sjanser, som vi må skåre på og for tredje kamp på rad klarer vi verken å vinne eller skåre mål i 2. omgang. Nå må vi nok ha et poeng i Moss i siste runde for å spille interkrets neste år. Vi har tatt store steg . Vi spiller mot meget gode spillere både teknisk og taktisk . For eksempel  har Ull-Kisa  angrepsspillere det bare «lukter» mål av!  Interkrets B, er en knall utviklings arena for unge spillere. Jeg håper virkelig at Dala fortsetter på dette nivået i 2024, avslutter Stein Rune.

Bildet av Stein Rune er fra hans andre hjemsted, Sveum. Foto: Jo Kjetil Heggelund.

Kampfakta

Tabellen

 

Facebook
Twitter
LinkedIn