Dala-damene fortsetter sin seiersrekke

Dalas 3. divisjonsdamer står med fem seire og null baklengs på fem kamper i høst. Søndag ble Fredrikstad slått 2-0.

Seriekamp 3. divisjon kvinner:

Sveum Idrettspark søndag 8. oktober

Brumunddal – Fredrikstad 2-0 (1-0)

Mål: 1-0 Carina Myrvang (5. min), 2-0 Rikke Skundberg Voldengen (63. min).

 Laget (3-4-3): Susanne Aasen Tåsåsen – Melina Mosether, Kristin Solvoll, Emilie Skarpnord – Sara Byrøygard Flobakk (Sanne Owen Fossum i 11 min), Carina Myrvang, Mathilde Halligan, Rikke Skundberg Voldengen – Hanna Evensen Buraas, Selma Krogstad (Ida Pedersen i 6 min), Matilde Sjøli (Ingvil Knutsen i 20 min).

Det var vårt fjerde møte med Fredrikstad, og det ble vår fjerde strake seier mot laget fra «Plankebyen»: 2-0, 3-1, 2-0 og 2-0 er vår rekke mot Fredrikstad.

Søndag var det lite tvil om hvor poengene skulle havne. Vi var det førende laget, scoret et tidlig mål ved Carina Myrvang, skapte masse store sjanser og vi nektet Fredrikstad å komme til særlig med sjanser. Det nærmeste var en halvsjanse etter en corner i første omgang.

Vi bør utnytte våre muligheter bedre. Samtidig er det positivt å se at vi spiller oss til gode muligheter med fart og gode bevegelser i det vi gjør.

Morsomt er det at vi på fem hjemmekamper i høst står med «smultring» bakover. Null baklengs på fem hjemmekamper er sterkt.

Vi fortsetter også å slippe til egne ungjenter. Søndag fikk Sanne Owen Fossum sitt A-debut.

Neste kamp for Dala-damene er mandag 16. oktober kl 20.15 borte mot Lillehammer.

Dagens spiller: Carina Myrvang. Gave gitt av Arkel.

Dagens lagprestasjon: Selma Krogstad. Gave gitt av Rema 1000.

Facebook
Twitter
LinkedIn