Viktig seier i vrien bortekamp

Brumunddals 3. divisjonsdamer er fortsatt ubeseiret etter 4-2 borte mot Lunner fredag kveld.

Seriekamp 3. divisjon kvinner:

Frøystad kunstgress fredag 17. juni

Lunner – Brumunddal 2-4 (1-3)

Mål: 0-1 Matilde Sjøli (2. min), 0-2 Matilde Sjøli (14. min), 0-3 Sara Hoelstad (34. min), 1-3 (42.min), 1-4 Sara Hoelstad (64. min), 2-4 (79. min).

Laget (3-4-3): Charlotte Buaune – Sara Byrøygard Flobakk, Maren Kristine Andersen, Emilie Skarpnord (Ingeborg Vardeberg i 26 min)  – Mina Jevne Etnestad, Hanna Buraas Evensen, Selma Stensrud, Mina Holmen Nilssen (Mathilde Halligan i 26 min) – Sara Hoelstad (Lene Martinsen i 14 min), Matilde Sjøli, Camilla Bekkevold (Anna Marie Johnsen i 14 min).

Med fredagens viktige borteseier på Hadeland står Dala-damene med ni seire på rad i vårsesongen. En meget sterk prestasjon.

Vi fikk en best tenkelig start på kampen: Allerede etter to minutter satte Matilde Sjøli ballen i mål. Vi stod i et høyt press og Lunner gjorde feil som vi utnyttet effektivt et par ganger.

Matilde Sjøli og Sara Hoelstad ble begge tomålsscorere. Vi skulle og burde hatt langt flere mål. VI skapte masse sjanser etter mye godt spill i perioder. 2-0-målet og 4-1-målet kom begge etter feiende flott fotball.

Neste kamp for Dala-damene er hjemme mot Skreia førstkommende søndag, 26. juni, kl 18.

Dagens spiller: Matilde Sjøli.

Dagens lagprestasjon: Hanna Buraas Evensen.