Ny storseier for Dala-damene

Brumunddals 3. divisjonsdamer tok en ny storseier da Kjellmyra ble slått 8-1 hjemme på Sveum søndag.

Seriekamp 3. divisjon kvinner:

Sveum stadion søndag 22. mai

Brumunddal – Kjellmyra 8-1 (6-0)

Mål: 1-0 Selma Stensrud (6. min), 2-0 Sara Hoelstad (10. min), 3-0 Amalie Brostuen Ødegård (15. min), 4-0 Mathea Jevne Etnestad (21. min), 5-0 Hanna Buraas Evensen (34. min), 6-0 Camilla Bekkevold (38. min), 7-0 Amalie Brostuen Ødegård (48. min), 8-0 Mathea Jevne Etnestad (50. min), 8-1 (89. min).

Laget (3-4-3): Ronja Corbatta-Thyness – Sara Byrøygard Flobakk (Charlotte Buaune i 20 min), Maren Kristine Andersen (Katrine Fredheim i 38 min, Emile Skarpnord (Ingeborg Amundsen i 38 min) – Matilde Sjøli (Ingeborg Vardeberg i 45 min), Hanna Buraas Evensen, Selma Stensrud (Anna Marie Johnsen i 37 min), Mathea Jevne Etnestad – Sara Hoelstad, Amalie Brostuen Ødegård (Karoline Elvsvebakken i 35 min), Camilla Bekkevold (Lene Martinsen i 35 min).

Med nok en 8-1-seier har vi scoret 16 mål på de to siste kampene. Massevis av selvtillit er viktig å ta meg seg inn i de neste kampene. Da blir det tettere kamp om viktige poeng.

Søndag var det stor forskjell på lagene. Vi var mange hakk bedre enn våre gjester fra Kjellmyra. Seks mål før pause viste vår klasse. Det var lekre scoringer etter nydelig kombinasjonsspill, skudd og ikke minst en corner som Hanna Buraas Evensen skrudde i mål.

I andre omgang fortsatte vi med å putte et par mål. Vi sørget også for å la mange spillere få mye spilletid.

Ingeborg Amundsen fikk sin første 3. divisjonskamp for oss. Keeper Charlotte Buaune er på veg tilbake etter en skade. Søndag fikk hun faktisk 20 minutter som utespiller.

Neste kamp for Dala-damene er borte mot Fart-2 tirsdag 31. mai kl 20.00.

Dagens spiller: Sara Hoelstad.

Dagens prestasjon: Hanna Buraas Evensen.