Ubeseiret på tabelltopp etter ny triumf!

Brumunddals 3. divisjonsdamer tok sin sjette strake seier da Fart-2 ble slått 4-1 borte tirsdag kveld.

Seriekamp 3. divisjon kvinner:

Fartbana tirsdag 31. mai

Fart-2 – Brumunddal 1-4 (1-2)

 Mål: 0-1 Sara Byrøygard Flobakk (29. min), 1-1 (36. min), 1-2 Matilde Sjøli (44. min), 1-3 Mathea Jevne Etnestad (57. min), 1-4 Camilla Bekkevold (77. min).

Laget (3-4-3): Charlotte Buaune – Sara Byrøygard Flobakk (Ingeborg Vardeberg i 13 min), Maren Kristine Andersen, Emile Skarpnord (Ingeborg Amundsen i 3 min) – Amalie Brostuen Ødegård (Mathilde Halligan i 14 min), Hanna Buraas Evensen, Selma Stensrud, Mathea Jevne Etnestad – Sara Hoelstad, Matilde Sjøli, Camilla Bekkevold (Lene Martinsen i 13 min).

Nok en gang dominerte vi kampen, skapte enormt mange sjanse og viste at vi har et godt grunnspill som motstanderne har problemer både med å bryte ned og holde følge med på.

Dala-damene var rett og slett gode borte mot Fart tirsdag.

Fart-2 stilte med et solid lag i naboduellen, men det var ikke nok til å stoppe svært motiverte Dala-spillere. Vi tok tak i kampen fra første sekund. Gjennom veldig mye godt spill skapte vi store målsjanser uten uttelling.

Etter en halvtime løsnet det da Sara Byrøygard Flobakk sendte oss i ledelsen med et kjempeskudd i vinkelen fra 30 meter. Rett før pause satte Matilde Sjøli inn 2-1.

3-1-målet til Mathea Jevne Etnestad kvarteret ut i andre omgang var det også skikkelig trøkk og sus over. 4-1-målet til Camilla Bekkevold kom etter svært godt og hurtig samspill. Rett og slett et flott mål.

Neste kamp for Dala-damene er borte mot Valdres mandag 6. juni kl. 17.

Dagens spiller: Maren Kristine Andersen.

Dagens prestasjon: Sara Byrøygard Flobakk.

Kampens målscorere
Facebook
Twitter
LinkedIn