Overkjørte Storhamar og vant 8-1

IMG_1760

Brumunddals 3 divisjonsdamer hadde svært få problemer med å sikre seg tre poeng da Storhamar-2 ble slått 8-1 torsdag kveld.

Seriekamp 3. divisjon kvinner:

Prestrudbana torsdag 12. mai

Storhamar-2 – Brumunddal 1-8 (0-4)

Mål: 0-1 Maren Kristine Andersen (3. min – straffe), 0-2 Camilla Bekkevold (22. min), 0-3 Mina Holmen Nilssen (27. min), 0-4 Camilla Bekkevold (45. min), 0-5 Selma Stensrud (60. min), 0-6 Selma Stensrud (68. min), 0-7 Mathea Jevne Etnestad (75. min), 0-8 Selma Stensrud (82. min), 1-8 (89. min).

Laget (3-4-3): Ronja Corbatta-Thyness – Sara Byrøygard Flobakk (Melina Mosether i 45 min), Maren Kristine Andersen, Emile Skarpnord (Ingeborg Vardeberg i 45 min) – Hanna Buraas Evensen (Karoline Elvsvebakken i 24 min), Mina Holmen Nilssen (Anna Marie Johnsen i 24 min), Selma Stensrud, Mathea Jevne Etnestad – Matilde Sjøli, Lene Martinsen (Mathilde Halligan i 31 min), Camilla Bekkevold.

Åtte mål på Prestrudbana var veldig mange for lite. Så stor forskjell var det på lagene. Dala pøste på med store sjanser fra første minutt, men slet med effektiviteten.

Vi tok tidlig ledelsen ved et straffespark av Maren Kristine Andersen etter kun tre minutter. Så måtte vi vente i drøyt 20 minutter før mål nummer to kom.

Camilla Bekkevold (2) og Mina Holmen Nilssen sørget for at vi hadde en mer enn trygg 4-0-ledelse ved pause.

I andre omgang fikk endelig Selma Stensrud uttelling. Da sørget hun like godt for et ekte hat-trick. Mathea Jevne Etnestad sørget for vårt åttende mål for kvelden.

Slike kamper blir skikkelig tålmodighetsprøver. Spill mot ett mål i 90 minutter krever ro og kreativitet i en salig blanding. 8-1 er uansett veldig solid.

Neste kamp for Dala-damene er hjemme mot Kjellmyra søndag 22. mai kl 13.00.

 

Dagens spiller: Camilla Bekkevold.

Dagens prestasjon: Selma Stensrud.

Facebook
Twitter
LinkedIn