Ny seier til Torgeirs B-gjeng

4. divisjon. Faaberg – Brumunddal 2-3 (1-1)
Brumunddals nest beste menn tok sin fjerde seier på rad. Søndag ble Faaberg beseiret i OL-byen. «Hans» ødela Jorekstad og kampen ble spilt på Stampesletta.

Jørgen Nybu sendte Dala i føringen alt etter seks minutter da han bredsidet ballen i mål fra ikke alt for langt hold. Tidligere Dala-spiller Sindre Bjerkli utlignet da det var spilt en drøy halvtime og lagene gikk til pause med 1-1.
Etter 63 minutter skåret Noah Evensen Volden. Målet kan beskrives med et ord: Praktskudd!

Rutinerte Bjerkli var sikker da vertene ble tildelt et straffespark et kvart før slutt. 2-2 kunne vi miste poeng i en kamp vi burde vinne?

Nei da. Jørgen Nybu ble hektet i skuddøyeblikket. Straffe til Dala! Muskelbunten Patrick Bergmann feide ballen i mål.

Dala hadde nok noen flere treninger enn vertene. Noen løpsmaskiner jobbet steinhardt. Alt i alt en meget fortjent seier!