Sveum Idrettspark søndag 10. september

Brumunddal – HSIL/Grorud 1-0 (1-0)

Mål: 1-0 Sara Hoelstad (18. min).

Laget (3-4-3): Lene Lauve – Rikke Skundberg Voldengen, Melina Mosether, Emilie Skarpnord – Sara Byrøygard Flobakk, Carina Myrvang, Mathilde Halligan (Ingeborg Strand Osmo i 6 min), Tuva Ilseth (Ingvil Knutsen i 2 min) – Sara Hoelstad, Selma Krogstad (Kelly Andreassen Ottesen i 15 min), Camilla Bekkevold (Hanna Buraas Evensen i 45 min).

Søndag ble seier nummer fem på rad innkassert da HSIL/Grorud ble slått 1-0 hjemme på Sveum.

Vi sikret tre poeng i en jevn, tett og spennende kamp. Matchvinner ble Sara Hoelstad med sin flotte prestasjon 18 minutter ut i kampen;

Hun ble nydelig spilt fri av Carina Myrvang, rundet keeper som hadde rykket høyt opp i banen, løp fra fortvilte Grorud-spillere og trillet ballen i det åpne målet.

Vi skulle og burde hatt flere mål. En gang smalt det i metallstolpen og flere ganger var vi veldig nære på mål. HSIL/Grorud hadde også sine sjanser, men vi ryddet effektivt unna. I store perioder spilte vi fin fotball. Vi var også veldig aggressive i presset og til å gjenvinne ball i store perioder. Framover blir det viktig å holde det oppe gjennom hele kampen.

Lene Lauve fikk sin A-debut i Brumunddal med å holde nullen. Erfarne og myndige Lene plukket det som kom.

Neste kamp for Dala-damene er førstkommende søndag, 17. september, borte mot Kolbotn-2 kl. 18.00.

Dagens spiller: Sara Hoelstad. Gave gitt av Skjønnhetshuset.

Dagens lagprestasjon: Mathilde Halligan. Gave gitt av Rema 1000.