1-1, et mål og to poeng for lite….

Brumunddal ønsket å komme tilbake på vinnersporet, ledet 1-0 og hadde to skudd i stengene. Men FUVO klarte å utligne. – Klar framgang til tross for at det ikke ble seier, mente keeper Joachim Svendsberget.
Brumunddal – FUVO 1-1 (1-0)
Mål: 1-0 Fredrik Liberg Berg (12), 1-1 Oscar Berg Nordstrøm (76)
Laget: Joachim Svendsberget, Anders Ludvigsen, Håkon Byrøygard Kvernvolden, Fredrik Liberg Berg, Fredrik Haave Andersen, Jørgen Hårseth Holmlund, Esten Grini, Christian Høgset, Mikkel Gran Frankmo, Markus Haave Andersen og Preben Finstad-Hemma.
Innbyttere: Arne Westgård, Patrick Bergmann, Torgeir Strand Osmo og Petter Skar.
Dagens Dala-gutt: Joachim Svendsberget.
Gule kort Dala: Ingen.

Dala åpnet kampen med en tidlig skåring. Fredrik Liberg Berg kranglet ballen i mål fra kort hold etter corner.
Så viste Dagens Dala-gutt seg fram med flere viktige redninger. Spesielt var Joachim god når FUVO kom alene mot ham. Han ryddet opp i en-mot-en innefor 16-meteren og var fint ute på banen med gode bein og en sikker heading.
Men den aller største sjansen før pause hadde Markus Haave Andersen. Den fotrappe spissen kom fri. Skuddet fra skrå vinkel traff innsiden av stolpen og rullet ut på banen. Nærmere går det ikke an å komme.
Mye ball
Dala hadde ballen mest også etter pause. FUVO var farlige på kontringene. Men våre gutter virket skarpest foran mål. Christian Høgset avsluttet et godt angrep med et skudd helt inne ved stolperota. Keeper fikk så vidt slått til corner. Markus traff metallet på ny etter flott forarbeide av Preben.
Etter 76 minutter klarte FUVO å utnytte en av sine kontringer. Nordstrøm vant duellen med vårt forsvar og headet ballen i en bue over Svendsberget. Unødvendig og trist….
Dala klarte ikke å skape de store mulighetene etter utligningen. Håkon var farlig på dødballer. Innbytter Petter Skar var i god posisjon på overtid – uten å få kontroll på ballen.
Framgang etter en lang rekke uten seier. Om en drøy uke venter Raufoss 2 på bortebane.