Ny juniorseier i går

Stein Rune Solbakkens elever tok i går kveld sin fjerde seier på fem kamper. Oppsal ble slått 3-2 i Oslo. Seiersmålet ble satt inn av Emil Innselset Nordeng like før slutt. Dermed rykket Dala forbi Moss på tabellen og er nå nummer ni.
Jonathan Castro Fabian skåret to ganger før pause. Han sendte Dala i ledelsen etter 21 minutter. Oppsal utlignet seks minutter senere. Jonathan sørget for et nytt mål rett før pause.
I andre omgang klarte vertene å nette en gang til. Det så ut til å gå mot uavgjort, men Emil syntes det var greit å kjøre hjem i nattemørket med tre poeng i bagasjen…

Fantastisk høst
Junior Interkrets sto med sju poeng etter vårsesongen. Nå har laget kommet opp på 19. Dermed er det svært mye som tyder på at det blir en ny sesong i interkretsserien for Dala. I tillegg har klubben et klart mål om at vårt 4.divisjonslag skal beholde plassen. Situasjonen er lysere enn for et par uker siden. Målet er at disse to lagene skal rekruttere godt til a-laget. For tida har Dala tre juniorlag og tre guttelag! Bredden er upåklagelig….