Dalas 3. divisjonsdamer står med fire strake seire etter 2-1-seier borte mot Ottestad torsdag kveld.

Seriekamp 3. divisjon kvinner:

Ottestad Stadion torsdag 7. september

Ottestad – Brumunddal 1-2 (0-1)

Mål: 0-1 Camilla Bekkevold (1. min), 1-1 ( (51. min), 1-2 Kelly Andreassen Ottesen (86. min).

Laget (3-4-3): Charlotte Buaune – Rikke Skundberg Voldengen, Melina Mosether, Emilie Skarpnord – Sara Byrøygard Flobakk, Carina Myrvang (Hanna Buraas Evensen i 21 min), Mathilde Halligan, Tuva Ilseth – Sara Hoelstad (Kelly Andreassen Ottesen i 10 min), Selma Krogstad (Ingvil Knutsen i 21 min), Camilla Bekkevold (Ida Pedersen i 10. min).

Kampene kommer tett for Dala-damene. Mandag ble Lillehammer slått 4-0, torsdag ble det tre nye poeng mot Ottestad og allerede søndag er det ny kamp.

Publikum hadde knapt satt seg før Camilla Bekkevold sendte oss i ledelsen. Et vakkert framspill av Selma Krogstad endte med Camilla alene med keeper og 1-0!

Det ble et jevnt lokalderby på Ottestad med spenning og nerve i 90 minutter. Kampen vippet fram og tilbake, men ingen av lagene spilte seg til store sjanser. Avgjørelsen falt først fire minutter før slutt: Innbytter Kelly Andreassen Ottesen var kald og rolig da hun fikk sjansen. Skuddet nede i lengste hjørnet ble helt avgjørende.

Det gjør at Dala-damene er serieleder med full pott etter fire kamper.

Neste kamp for Dala-damene er allerede førstkommende søndag, 10. september, hjemme HSIL/Grorud kl. 18.00.

Dagens spiller: Rikke Skundberg Voldengen. Gave gitt av Sport1 Brumunddal.

Dagens lagprestasjon: Kelly Andreassen Ottesen. Gave gitt av AO-senteret i Ringsaker kommune.