Ny borteseier for Dala-damene

Dalas 3. divisjonsdamer tok sin andre strake borteseier da Ås ble slått 3-1 søndag ettermiddag.

Seriekamp 3 divisjon kvinner:

Ås stadion søndag 28. april

Ås – Brumunddal 1-3 (1-2)

Mål: 0-1 Sara Hoelstad (7. min), 0-2 Sara Hoelstad (8. min), 1-2 (21. min), 1-3 Mathilde Halligan (55. min).

Laget (3-4-3): Susanne Aasen Tåsåsen – Melina Mosether (Hanna Buraas Evensen i 30 min), Kristin Solvoll, Emilie Skarpnord – Mathilde Halligan, Andrine Buraas Fløtre, Selma Stensrud, Sara Hoelstad (Melina Mosether i 1 min) – Mille Myrvold (Sofija Nicic i 30 min), Rikke Skundberg Voldengen, Marielle Pettersen (Selma Krogstad i 12 min).

For to uker siden ble Grorud slått 2-1 borte. Nå fulgte altså Dala-damene opp med ny trepoenger borte mot Ås.

Med to raske scoringer av Sara Hoelstad før 10 minutter var spilt tok vi skikkelig tak i kampen. Vi bør holde initiativet i kampen etter en slik, men dessverre lot vi vertene komme noe inn i kampen med sin 1-2-redusering på en kontring midtvegs i omgangen.

Vi tok grepet igjen det siste kvarteret og spilte oss til noen gode sjanser uten uttelling. Mål ble det imidlertid da Mathilde Halligan på et skudd fra skrått og langt hold satte ballen i det lengste hjørnet: 3-1.

Vi har flere ok sjanser i andre omgang, men det blir litt spenning fordi vi ikke klarer å sette det fjerde målet. Keeper Susanne Aasen Tåsåsen har et par viktig redninger, som sørger for at vi hele tiden holder Ås på en armlengdes avstand.