Florø kommer på besøk søndag kl 13

Våre beste menn er verter for Florø søndag kl 13. Finner Dala vegen til målet? Tetter vi igjen bakover? Klarer gutta serieseier nummer to?

Spørsmålene er flere. At det jobbes hardt for å få bedre resultater, er det ingen tvil om.  Kaptein Esten Grini gleder seg til søndagens kamp:

– Det blir spennende med Florø. De ligger på fjerdeplass med 12 poeng på åtte kamper. Vi har fem på seks. Tidligere har Florø hatt et sterkt lag. Årets nivå kjenner jeg ikke, men vi regner med veldig god motstand…

– Hvorfor har ikke Dala lyktes bedre i år?

– Jeg føler at vi har kommet til mange sjanser i de fleste kampene, men vi må begynne å sette flere av dem i  nettet. Samtidig må vi luke bort enkle feil som fører til at vi slipper inn mål.

– Selv om ikke har hatt den starten på sesongen som vi ønsket, er gruppa motivert. Vi skal «gønne» på. Vi har jo spilt brukbart, selv om vi ikke har vunnet.  Jeg har tro på at hvis vi fortsetter de positive delene av spillet og utvikler oss i riktig retning, så vil både poeng og selvtillit komme, avslutter kaptein Esten.

Tabellen

Facebook
Twitter
LinkedIn