Endelig vant 4. divisjonslaget!

Våre nest beste menn imponerte i Løten i kveld. Sesongens første trepoenger, kom trolig overraskende på mange. Resultatet ble 1-3 på Løten stadion. Patrick Bergmann, Torgeir Strand Osmo og Mikkel Gran Frankmo nettet for Dala 2. Tre rutinerte herrer som alle har spilt en del A-lagsfotball….

Løten tok ledelsen på straffe etter en drøy halvtime. Spillende manager Torgeir utlignet før det var gått et kvarter av andre omgang. Mikkel og Patrick satte inn to kjappe mål i det 76. og 80. illeminutt.

Storebror Strand Osmo sier dette om kampen

– Det var ingen vakker kamp, men det ble seier. Løten hadde kun stor sjanse i løpet  av kampen. Det ble mange dueller og mye løping, slik det ofte er på sesongens første graskamp. Matta var fin den, men det var litt uvant. Vi var unøyaktige og dårlige i 1. omgang. Det ble mye bedre etter pause. Da hadde vi mange sjanser og skulle skåret flere mål. Men det er jo typisk både for A-laget og oss at vi sliter med å få ballen i nettet.

– Du utlignet selv til 1-1…

– Ja, på en heading etter corner. Mikkel sendte oss i ledelsen med et skudd fra 16 meter. 1-3 kom etter et strålende innlegg fra Noah som Patrick headet i mål, sier  Torgeir og avslutter: – Vi har stanget litt i mot tidligere i år. Nå håper vi denne seieren gir god effekt. At vi vipper kampene i vår favør.

Laget: Asgeir Spigseth, Anders Ludvigsen, Patrick Bergmann, Torgeir Strand Osmo, Martin Snildal Nygård, Christoffer Heier Solbakken, Mahad, Mikkel Gran Frankmo, Eivind Strand Osmo, Jørgen Nybu og Noah Evensen Volden.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn