Ny juniorseier etter spennende match

Interkrets B: Brumunddal – Grorud 4-3 (1-2)
Seiersrekken fortsetter for våre lovende juniorer. Torsdag kveld kom tre-poenger nummer fem på seks kamper. Snakk om sterk innhøsting. I vår ble det 7 poeng. I høst er det blitt 15 av 18 mulige!

Gjestene Grorud er et teknisk meget godt fotballag. Men brumunddølene viste at det vokser fram gode spillere på Hedmarken også.
Groud fikk en god start med skåring etter 10 minutter ved Dauto.Før halvtimen var spilt økte Johannessen til 0-2.
Simen Bergdølmo-Andersen sørget for en meget viktig redusering rett før pause. Fredrik Rasmussen-Dalen viste virkelig målteft i 2. omgang:
2-2 (50)
3-2 (56)
4-3 (78) på straffe.

Hat trick til Fredrik! Det siste målet betydde mye, bare fem minutter etter at Dauto hadde utlignet for Grorud.

Det siste kvarteret var spennende, men Dala klarte enda en gang å avgjøre etter pause. Gratulerer til gutta og trenerne!