Dala-damene hadde serielederen i kne

Tross en sterk første omgang tapte Dalas 3. divisjonsdamer 2-5 hjemme for serieleder Raufoss mandag ettermiddag.

Seriekamp 3. divisjon kvinner:

Sveum Idrettspark mandag 29. mai

Brumunddal – Raufoss 2-5 (2-3)

Mål: 0-1 (2. min), 1-1 Camilla Bekkevold (21. min), 2-1 Camilla Bekkevold (22. min), 2-2 (37. min), 2-3 (45. min), 2-4 (57. min), 2-5 (63. min).

Laget (3-4-3): Ronja Corbatta-Thyness – Melina Mosether, Maren Kristine Andersen, Emilie Skarpnord (Kristine Korsvold fra 74. min) – Mathea Jevne Etnestad, Carina Myrvang (Ingeborg Strand Osmo fra 64. min), Selma Stensrud (Mathilde Halligan fra 62. min), Amalie Brostuen Ødegård (Mathilde Halligan fra 46. min)( (Sara Byrøygard Flobakk fra 55. min),  – Sara Hoelstad, Ingrid Byrøygard Kvernvolden, Camilla Bekkevold (Amalie Brostuen Ødegård fra 79. min).

Etter en sterk prestasjon borte mot Kolbotn-2 var vi vi innstilt på å gi serieleder Raufoss god match om poengene på Sveum. Tross en dårlig start med baklengs etter kun to minutter, spilte vi oss inn i kampen og tok etter hvert over initiativet i spillet.

To kjappe mål av Camilla Bekkevold midtvegs i omgangen sendte oss i ledelsen 2-1. Vi hadde i tillegg èn heading og ett skudd i tverrligger. Flere veldig store sjanser ble misbrukt.

Men mot en sterk motstander blir vi straffet når vi ikke setter så store sjanser som vi spilte oss til mandag. Mot spillets gang fikk Raufoss snu kampen før pause til 2-3-ledelse.

Andre omgang ble ikke så god for vår del. Det ble en litt mer rotete kamp og vi mistet intensitet i spillet vårt. Raufoss fikk sette to nye mål, selv om de klarte å produsere få sjanser. Vi brente noen gode muligheter.

Neste kamp for Dala-damene er borte mot Lillestrøm søndag 4. juni kl 15.00.

Dagens spiller: Maren Kristine Andersen. Gave gitt av Toscana Restaurant Brumunddal.

Dagens lagprestasjon: Ronja Corbatta-Thyness. Gave gitt av Skin Tonic.