J15 imponerer i seriespill

For første gang i historien stiller Brumunddal Fotball med lag i Regionserien for jenter. J15 Regionserie Øst består av lag fra Østfold Fotballkrets, NFF Akershus, NFF Oslo og NFF Indre Østland hvor Brumunddal er eneste lag fra Indre Østland. Her møter Dalajentene lag som Kolbotn, Lillestrøm, Lyn, Røa, Kjelsås og mange flere meget solide jentelag fra klubber med lange tradisjoner innenfor kvinnefotball i Norge.

I tillegg til våre egne spillere født i 08, 09 og 10 så har Brumunddal organisert en hospiteringsordning for 10-12 av kretsens beste 08 og 09 jenter. Av hospitantene er i snitt tre spillere i kamptropp og alle jentene rullerer på å bidra ut fra lagets behov og enkeltspillerens belastning. Dette for å gi både våre egne spillere, men også andre toppspillere det beste kamptilbudet i egen årsklasse. Hospiteringsordningen har blitt svært godt mottatt i klubbene og hos jentene selv.

J15 Region startet seriespillet med et fyrverkeri av en kamp mot Lillestrøm hvor det ble seier 4-2. Og etter en vår på det jevne så har de ikke tapt siden 0-1 kampen mot den suverene serielederen Øvrevoll 4.juni. Etter dette har jentene notert seg for seks strake seiere og ligger i dag på en sterk 2.plass bak Øvrevoll.

 

Som om ikke det er nok så stiller J15 et 2.lag i Indre Østlands J15 1.div Elite høst. 2.laget kvalifiserte seg til spill i Elite høst gjennom en sterk 3.plass i 1.div i vår. På denne plattformen møter jentene flere av lagene som 1.laget møtte på høstsesongen 2022 hvor de som kjent endte opp med å bli kretsmestere.

Trenerteamet har hele tiden vært klare på at det ikke skal være noe forskjell på opplegget rundt lagene og alle jentene er samlet på alle treninger. Man har også vært opptatt av at det er likt opplegg på alle hjemmekamper og dette er en av suksessfaktorene. Det skal gjøre vondt for motstander å komme på Sveum.

Utviklingen i spillergruppa som i dag teller 28 spillere har i løpet av de siste to årene vært formidabel og vi gleder oss til fortsettelsen.

2009 og 2010 jentene med trener Ole Erik Sjøli
2008 jentene

Bildene er fra årets Norway Cup hvor jentene for anledningen var delt inn i rene årgangslag.

Facebook
Twitter
LinkedIn