Vanskelig bortekamp fredag kveld

Brumunddals fotballherrer møter Toten på kunstgraset ved Lena videregående skole fredag klokka 1930. Vertene er et av tre lag med seks poeng etter to kamper. Kun målforskjellen skiller naboene Raufoss 2,  Kolbu og Toten.  Dala har bare spilt en kamp.  7-2 hjemme mot Gran er meget bra.

Trener Narve Solvoll regner med god stemning i flomlyset. Toten har entusiastiske supportere  som klarer å skape liv. Stemningen er garantert etter 2-0 borte mot Ottestad og 4-1 hjemme mot Valdres.

Vi fokuserer på oss sjøl

– Hva forventer du, Narve?

– Vi forventer en tøff kamp. Toten har kommet godt i gang. De er fysisk robuste og duellsterke. Men vi må legge mest vekt på oss sjøl. Målet er å være et lite hakk bedre enn forrige helg. Vi gleder oss til kamp nummer to. Det er godt å være i gang. Vi har hatt en fin uke etter seriestarten. Folk er stort sett friske og klare.

– Fredagskamp i kaldt vårvær.…

– Slik er det i kretsserien. Vi må takle ulike kampdager. Flomlys er bare fint. Det gir en spesiell stemning som jeg håper gutta liker, sier Narve og avslutter med et tips til Dalapatrioter som tar turen på den andre sida av Mjøsa: –  Kle dere godt. Det blir sikkert kaldt i lufta. Så får vi håpe spillet varmer…

Tabellen!

Facebook
Twitter
LinkedIn