Stengte buret i tett og jevn kamp

Dalas 3. divisjonsdamer spilte 0-0 hjemme mot divisjonskollega Elverum søndag.

Treningskamp kvinner:

Sveum Idrettspark torsdag 25. februar

Brumunddal – Elverum 0-0 (0-0)

 Laget (3-4-3): Susanne Aasen Tåsåsen (Charlotte Buaune i 45 min) – Ingeborg Strand Osmo (Emilie Skarpnord i 34 min), Kristin Solvoll, Emilie Skarpnord (Melina Mosether i 45 min) – Sara Byrøygard Flobakk, Mathilde Halligan (Tuva Ilseth i 13 min), Rikke Skundberg Voldengen, Tuva Ilseth (Selma Krogstad i 45 min) – Mille Myrvold, Selma Stensrud, Selma Bakke (Hanna Buraas Evensen i 68 min).

Det ble ingen mål, men det ble en jevn, tett og tidvis intens duell da Dala og Elverum testet formen snaue to måneder før seriestart. Det var en god fotballkamp.

Vi var i perioder det førende laget, men de store sjansene uteble. Det ble litt halvvegs over våre avslutninger. Det var flere av dem, men dessverre ingen som fant vegen inn i nettmaskene.

Elverum på sin side hadde èn god sjanse i første omgang, men en kvikk Susanne Aasen Tåsåsen var tidlig ute i feltet og hindret en mulig avslutning.

Spillmessig var det for vår del et klart steg fram forrige treningskamp. Samspillet satt bedre og presset var bedre.

HamKam-spiller og landslagsaktuelle (J17) Selma Bakke spilte halve første omgang for oss som et ledd i oppkjøring etter skade. Selma trenger spilltid i kamp.

Neste kamp for Dala-damene er hjemme mot Hønefoss 2 søndag 10. mars kl 14.30.

Facebook
Twitter
LinkedIn