Dala-damene tapte etter sjansesløseri

Med mange forspilte sjanser tapte Dalas 3. divisjonsdamer 0-1 hjemme for divisjonskollega Hønefoss-2 søndag.

Treningskamp kvinner:

Sveum Idrettspark søndag 10. mars

Brumunddal – Hønefoss-2 0-1 (0-1)

Mål: 0-1 (39. min).

 Laget (3-4-3): Lene Lauve – Melina Mosether, Kristin Solvoll, Emilie Skarpnord (ingvil Knutsen i 11 min) – Mathilde Halligan, Hanna Buraas Evensen (Sara Byrøygard Flobakk i 23 min), Rikke Skundberg Voldengen, Sara Hoelstad (Kelly Andreassen Ottesen i 45 min) – Mille Myrvold (Tuva Ilseth i 23 min), Selma Stensrud, Sofija Nicic.

For sjansene ble det mange av for Dala-damene søndag. Det ble dessverre ingen mål. Lærdommen er at vi bli mer dyktige og kyniske foran motstanders mål.

Det positive fra søndagens kamp er at vi hadde ballen mest, men vi har en del å gå på i presisjon i pasningsspill, – og altså i avslutninger på mål. Det blir en viktig arbeidsoppgave de neste ukene fram mot seriestart.

Stor takk også til 14-årskeeper Kasper Buraas som stilte opp på kort varsel og hjalp Hønefoss. Våre gjester var uten keeper, men Kasper var god og sørget for at vi ikke scoret søndag.

14 år gamle Sofija Nicic debuerte på A-laget. Hun trener fast med damelaget. Talentfulle Sofija har vært på landslagssamling i vinter.

Kampen mot Hønefoss var også gjensyn med Sara Hoelstad. Hun har vært skadet siden i september i fjor og fikk sine første 45 minutter i oppkjøringen søndag.

Neste kamp for Dala-damene er hjemme mot Grorud søndag 17. mars kl 14.30.

Facebook
Twitter
LinkedIn