Poengene glapp for Dala-damene i toppkampen

Dalas 3. divisjonsdamer gikk på høstens første hjemmetap mot Kolbotn-2 søndag.

Seriekamp 3. divisjon kvinner:

Sveum Idrettspark søndag 5. november

Brumunddal – Kolbotn-2 0-1 (0-1)

Mål: 0-1 (5. min).

 Laget (3-4-3): Susanne Aasen Tåsåsen (Charlotte Buaune i 45 min) – Melina Mosether, Kristin Solvoll, Ingeborg Strand Osmo (Sanne Fossum i 8 min) – Emilie Skarpnord, Rikke Skundberg Voldengen, Carina Myrvang, Mathilde Halligan (Ingvild Knutsen i 1 min) – Hanna Evensen Buraas, Selma Krogstad (Sara Byrøygard Flobakk i 24 min), Tuva Ilseth (Kelly Andreassen Ottesen i 22 min).

Det betydde også tap i toppkampen. Brumunddal og Kolbotn-2 har vært de to beste lagene i høstens seriespill. Kolbotns seier betyr at de tar over tabelltoppen før siste serierunde.

Toppkampen på Sveum var jevnspilt og hadde en nerve i 90 minutter. Kolbotn var klart best før pause. Gjestene fikk også ta ledelsen etter kun fem minutter uten at vi klarte å svare. Dermed ble det med det ene målet tidlig i kampen.

I andre omgang hadde vi flere gode sjanser uten at det ble uttelling. Etter en svak første omgang var vi det førende laget gjennom hele andre omgang. Innsatsen var tilbake, vi vant duellene og vi spilte oss til gode målsjanser.

Vi må ta med oss prestasjonen i andre omgang inn i siste seriekamp.

NB! Dette var siste hjemmekamp som hovedtrener Guro Lesjø Lilleengen ledet Dala-damene på hjemmebane. Hun kan som kretsansatt ikke lede et lag i klubb. Som takk for hennes fantastiske innsats for dame- og jentefotballen i Brumunddal i fire år fikk hun gave fra både spillerne og Brumunddal Fotball.

Sesongens siste kamp for Dala-damene er førstkommende lørdag, 11. november kl 15.00, borte mot Ås.

Dagens spiller: Carina Myrvang. Gave gitt av Brumunddal Fotball og Tentipi.

Dagens lagprestasjon: Kristin Solvoll. Gave gitt av Eurospar Brumunddal.

Facebook
Twitter
LinkedIn