Mange mål og utrolig mange sjanser, men bare et poeng…

Seks skåringer er bra i en fotballkamp, men sjelden har vi sett så mange «nesten-mål» i løpet av 90 minutter. 3-3 og uavgjort var til slutt et greit resultat. Jørgen Nybu reddet poenget på overtid.

Norsk Tipping Ligaen, avd. 2, OBOS–bana, Sveum:

Brumunddal – Molde 2 3-3 (1-1)

Mål: 1-0 Markus Haave Andersen (11), 1-1 Andreas Eikrem Mykebust (43), 1-2 Leon-Robin Juberg-Hovland (55), 2-2 Mikkel Gran Frankmo (62, straffe), 2-0 Mikkel Gran Frankmo (42, straffe), 2-3 Gustav K Nyheim (85, straffe) og 3-3 Jørgen Nybu (90).

Laget: Joacim Svendsberget, Kasper Nordsveen, Håkon Byrøygard Kvernvolden, Fredrik Liberg Berg,  Jørgen Hårseth Holmlund, Arne Westgård, Christoffer Heier Solbakken, Mahad, Mikkel Gran Frankmo, Markus Haave Andersen og Preben Finstad-Hemma.

Innbyttere: Christian Høgset, Mathias Sørum , Torgeir Strand Osmo og Jørgen Nybu.

Gule kort Dala: Mahad og Joacim Svendsberget.

Dagens Dalagutt: Håkon Kvernvolden.

– Det ble slått en lang ball inn i feltet. Patrick vant hodeduellen og sendte ballen videre. Jeg var førstemann på pasningen Det var deilig å se at ballen smalt i stanga og inn, sa Jørgen Nybu om kanonskuddet. Han la til: -Vi skulle hatt et mål til og tre poeng. Jeg synes at vi gjør en forholdsvis OK 1. omgang. Dessverre slipper vi Molde mer inn i matchen. Etter pause blir vi litt stressa.

Trener Jarl-Andre Storbæk var ikke fornøyd: – Vi er dårlige i begge bokser. Enkelt og greit.  Vi visste hva Molde kom med og hvordan de spilte, men glemmer det når kampen begynner.  Gutta produserer  mange sjanser i starten av 1. omgang som vi ikke setter. Men vi slipper inn noen forferdelige mål. Heldigvis holder det til 3-3. Selv om vi klarer et poeng, var ikke denne kampen noe steg framover.

Underholdende, men ikke velspilt

To straffespark. Seks mål. Tre (korrekt) annullerte offside-mål, stolpetreff og minst 5-6 store sjanser til begge lag. Verdt å merke seg er det at Molde hadde to treffere i metallet på overtid og at Preben hadde en meget god avslutning på stillingen 3-3. Selv om kampen spillemessig var under nivået før ferien, var den i hvert fall underholdende fra start til slutt..

Preben Finstad-Hemma gjorde come back i Dala-trøye. Han var svært lysten på skåring. Preben kom til en rekke fine muligheter. Han skjøt og skjøt, men kom aldri nærmere enn et offsidemål og et stangskudd. Den beste muligheten hadde han da han kom alene med keeper. Dessverre ble det et dårlig tøtsj og ballen trillet inn til Molde-keeperen.

Målene

1-o Perfekt framspill av Jørgen til Markus. Han lobbet iskaldt over Moldes keeper.

1-1 Unødvendig frispark til Molde da Joacim var utenfor feltet. Myklebust satte ballen i mål fra 20 meter.

1-2 Ny lobb. Denne gangen er det Juberg-Hovland som sender Molde i ledelsen.

2-2 Markus går i lufta på en dødball, får to strake never i ryggen og havner på bakken. Mikkel sender keeperen til venstre og ballen til høyre. Sikker straffe.

2-3 Moldes tur til å få straffe. Anton Solbakken felles. Nyheim skårer sikkert.

3-3 Innbytterens mål. Patrick vinner hodeduellen. Nybu fyrer løs. Ballen fyker i stanga og inn.