Revansjelysten gjeng klare til høstsesongen

Mandag klokka 17 starter høstsesongen for våre beste menn. Motstander på Sveum er Moldes nest beste spillere. I vår vant romsdalingene hele 7-1. Nå ønsker de hvite og blå revansje over de blå og hvite…

 Mahad og Kasper er klare for høstsesongen. Foto: Stian Høgsveen.

– Vi forventer at vi har en revansjelysten gjeng som har lyst til å ta tre poeng. Jeg tipper de fleste husker 7-1 ta borte mot Molde og ønsker å vise seg fram fra en bedre side, sier Dala-trener Tore Fossum.

– Er ikke 7-1 et resultat alle i Brumunddal burde ha glemt?’

– Ja, men det går an å se bak resultatet også. Vi har muligheter til å gjøre det mye bedre enn vi gjorde på Aker stadion. Det tror jeg de fleste har lyst til.

 

Det lønner seg å trene

– Sit.rap. om spillergruppa etter ferien?

– Stallen ser OK ut. Det fleste har skjønt at det er smart å trene. Vi har hatt felles økter i en og en halv uke. Treningene har sett bra ut, men en vet aldri før en spiller kamp. Etter 90 minutter mandag ser vi om vi er blitt bedre…

– Mathias Sørums siste kamp for sesongen. Kommentar?

– Han har valgt å studere i USA. Sånn er det. Spillere kommer og spillere går. Jeg tror Mathias synes at han har hatt en artig sesong. Han har hatt en fin utvikling. Så håper vi at han utvikler seg ytterligere i USA og kommer tilbake som en enda bedre spiller.

 

Toppskårer tilbake

Mathias forsvinner. Det samme gjør Eivind Strand Osmo. Han har vært mest brukt som spiss. Nå skal han i gang med politistudier i Bodø. Gledelig er det at måljeger Preben Finstad Hemma er tilbake i Dalatrøya etter en vårsesong for FUVO. Preben nettet 27 ganger på 33 kamper for Brumunddal i 2021 og 2022. Ruben Sofienlund er også på plass i moderklubbens A-stall.  Syver Karlsen trener fotball med A-laget igjen. Den sterke og kjappe modølen nærmer seg kampform.

I tillegg til Mathias og Eivind, forsvinner Mathias Nilsen Hjemsæter, Martin Snildal Nygård og Kevin Ogudugu. Trioen har spilt lite på A-laget. Kevin slet med en hamstringsskade og fikk kun en kamp.

Fire juniorer er kommet fra Hamkams interkrettslag. Vi kommer tilbake med navn på disse.

Facebook
Twitter
LinkedIn