Målrikt da Dala-damene tapte

(Brumunddal – Brumunddal G14 5-7) Det ble masse mål da Dala-damene testet serieformen fem dager før seriestart. Hele 12 mål er sjelden kost i en fotballkamp.

Likevel sier ikke resultatet all verden om kampbildet. Gjennom 90 minutter førte vi det meste av kampen. Vi var tålelig bra i press-spillet, brukbar til å gjenvinne ballen og vi scoret fem mål.

Utfordringen onsdag kveld var at vi var uheldig i et noen situasjoner og det førte til at et par lynkjappe guttespillere straffet oss hardt.

Vi snudde 0-4 til 4-4 rett etter pause. Det vitner om god moral. Mot slutten av kamp glipper vi litt og slipper inn ytterligere noen lettvinte mål.

Ekstra moro onsdag var det at 14 år gamle Marielle Pettersen fikk sin A-debut. Hun trener fast med damelaget og gjorde et flott innhopp etter pause, med blant annet scoring.

Våre målscorere onsdag kveld var Andrine Buraas Fløtre, Mathilde Halligan, Sara Hoelstad, Marielle Pettersen og Mille Myrvold.

Neste kamp for Dala-damene er søndag 14. april borte mot Grorud kl 16.00.