Dårlig uttelling for juniorlaget i Lillehammer

Brumunddals G19 spilte mandag kveld sin tredje seriekamp for sesongen borte mot Lillehammer og på tross av spillemessig overtak i store deler av kampen måtte de dra hjem uten poeng etter et 0-3-tap.

Mandag 8.4.2024 – G19 Elite – Stampesletta

Lillehammer 2 – Brumunddal 3-0 (3-0)

Brumunddals lag:

Magnus Iversen – Lars S. Trollerud (Jørgen Gran 75. Min) – Mathias Cae Ottosen (K) – Christoffer Skarpnord – Simen Bergdølmo Andersen (Markus Lagmandsveen Sæthre i 70. Min) – Emil Buraas (Sindre Dufseth i 70 min)  – Andreas A. Russel (Ola Børkesveen i 45 min) – Abdul Baset Binawa (Ulrik Monsen 70. Min) – Ole Emil Sjøli – Oliver Lagmandsveen Sæthre (Håkon Finden i 60. Min)

Lillehammer scoret sitt første mål etter fem minutter i en overgang der Brumunddal ble tatt på fart. Deretter overtok guttene fra Dala mye av banespillet og presset på for å få en utligning, men til ingen nytte og etter 35 minutter ble de igjen straffet på en overgang mot der Lillehammer økte ledelsen til 2-0. Det tok knappe fire minutter før Lillehammer økte til 3-0 før lagene gikk til pause.

Resultatet til pause kunne virke håpløst, men Brumunddal viste at de på ingen måte hadde gitt opp da andre omgang ble sparket i gang og rundspilte hjemmelaget nesten hele kampen ut. Det var mange fine kombinasjoner med høyt balltempo og gode bevegelser som ga store muligheter til å score, så det var nesten smått utrolig at Dala ikke fant nettmaskene i andre omgang ved å sette åpenbare sjanser i mål, men også gripe de mulighetene man har til å få avslutinger mot mål fra gode posisjoner. Kampen kan oppsummeres med at Brumunddal var bedre i nesten alt som skjedde mellom 16-meterne under store deler av kampen, noe Lillehammers entusiastiske trener Henrik Wangberg også påpekte.

Brumunddals trenerteam med Aleksander Holmlund i spissen var skuffet over resultatet, men var samtidig fornøyd med mye av banespillet og spesielt den mentaliteten spillerne viste i andre omgang der de løftet nivået mange hakk.

Neste kamp for juniorlaget er første runde i NM som spilles på hjemmebane mot Gjøvik/Lyn torsdag 18.4 kl 20.00.