Full jubel for Dala-damene

Etter en trå start ble det full jubel for Dalas 3. divisjonsdamer da Lillehammer ble slått 5-1 på bortebane mandag kveld.

Seriekamp 3. divisjon kvinner:

Stampesletta mandag 16. oktober

Lillehammer – Brumunddal 1-5 (1-0)

Mål: 1-0 (15. min), 1-1 Tuva Ilseth (62. min), 1-2 Selma Krogstad (69. min) 1-3 Sanne Owen Fossum, 1-4 Tuva Ilseth (75. min), 1-5 Hanna Buraas Evensen (80. min).

 Laget (3-4-3): Susanne Aasen Tåsåsen (Charlotte Buaune i 45 min) – Melina Mosether, Kristin Solvoll, Emilie Skarpnord (Tuva Ilseth i 37 min) – Sara Byrøygard Flobakk (Sanne Owen Fossum i 24 min), Carina Myrvang, Ingeborg Strand Osmo (Ingvil Knutsen i 9 min), Rikke Skundberg Voldengen (Ida Pedersen i 9 min) – Hanna Evensen Buraas, Selma Krogstad (Kelly Andreassen Ottesen i 15 min), Mathilde Halligan.

Det buttet imot de første 45 minuttene på Stampesletta. Vi klarte ikke å skape nok fart og trøkk i spillet. Isteden fikk vertene lov til å sette inn 1-0 etter bare et kvarters spill. Solid keeperspill av Susanne Aasen Tåsåsen bidro veldig til at det kun stod 1-0 til Lillehammer ved pause..

Etter pause ble alt snudd: Vi var det det førende og beste laget gjennom hele omgangen. Lillehammer hadde mer enn nok med å forsvare seg. Det klarte de i kun åtte minutter: Da sørget Tuva Ilseth for 1-1.

Derfra og inn snudde vi oss aldri og kjørte over Lillehammer. Det endte med 5-1, men det kunne vært langt mer. Scoringer av Selma Krogstad, Sanne Owen Fossum, Tuva Ilseth og Hanna Buraas Evensen sørget for at vi tok vår niende seier i høst.

Neste kamp for Dala-damene er førstkommende søndag, 22. oktober kl 18.00 hjemme mot Ottestad.

Dagens spiller: Mathilde Halligan. Gave gitt av Fagmøbler Rio Møbelsenter.

Dagens lagprestasjon: Sanne Owen Fossum. Gave gitt av Ringsaker AO-senter.

Facebook
Twitter
LinkedIn