Første poengtap på hjemmebane for Dala-damene

I en jevn naboduell ble det kun 1-1 hjemme mot Ottestad for Dalas 3. divisjonsdamer søndag kveld.

Seriekamp 3. divisjon kvinner:

Sveum Idrettspark søndag 22. oktober

Brumunddal – Ottestad 1-1 (1-1)

Mål: 1-0 Matilde Sjøli (16. min), 1-1 (24. min.

Laget (3-4-3): Lene Lauve – Melina Mosether, Ingeborg Strand Osmo, Emilie Skarpnord – Rikke Skundberg Voldengen, Carina Myrvang (Sara Byrøygard Flobakk i 12 min), Mathilde Halligan, Tuva Ilseth – Hanna Evensen Buraas, Selma Krogstad (Matilde Sjøli i 20 min), Matilde Sjøli (Sanne Owen Fossum i 25 min).

Første omgang var fartsfylt, og det var god fotball som ble presentert ute på Sveum-kunstgresset. Ballen gikk hurtig, og begge lag skapte sine sjanser.

Vi var best i åpningen, og 1-0 satt etter kun 15 minutters spill. Matilde Sjøli ble nydelig frispilt og alene med keeper gjorde hun ikke noen feil.

En kontring 10 minutter senere ga Ottestad 1-1.

Andre omgang var ikke spillemessig like god, men det var nerve og spennende helt til siste minutt. De største sjansene var det vi som skapte, men ballen ville ikke i mål.

1-1 betyr at vi gikk på vårt første poengtap på hjemmebane, men vi er fortsatt ubeseiret på egen bane. Vi topper også tabellen i høstsesongen når tre serierunder gjenstår.

Neste kamp for Dala-damene er førstkommende søndag, 29. oktober kl 16.30 borte mot Grorud.

Dagens spiller: Ingeborg Strand Osmo. Gave gitt av Brumunddal Fotball.

Dagens lagprestasjon: Rikke Skundberg Voldengen. Gave gitt av Match Mølla.