Dala-damene vant toppkampen

Brumunddals 3. divisjonsdamer tok sesongens tredje seier da Vind ble slått 4-3 hjemme på Sveum søndag.

Seriekamp 3. divisjon kvinner:

Sveum stadion søndag 8. mai

Brumunddal – Vind 4-3 (2-0)

Mål: 1-0 Lene Martinsen (9. min), 2-0 Lene Martinsen (14. min), 2-1 (48. min), 3-1 Camilla Bekkevold (60. min), 4-1 Selma Stensrud (72. min), 4-2 (87. min), 4-3 (90. min).

Laget (3-4-3): Mari Storihle Bratberg – Sara Byrøygard Flobakk (Melina Mosether i 9 min), Maren Kristine Andersen, Emile Skarpnord – Hanna Buraas Evensen, Carina Myrvang (Mathilde Halligan i 23 min), Selma Stensrud, Mathea Jevne Etnestad (Ingeborg Vardeberg i 9 min) – Amalie Brostuen Ødegård, Lene Martinsen (Sara Hoelstad i 33 min), Camilla Bekkevold (Anna Marie Johnsen i 9. min).

Vind er blant toppfavorittene i årets 3. divisjon. Laget har flere unge landslagsaktuelle spillere, men de kom til kort mot våre jenter søndag.

Lene Martinsen disket opp med to frekke mål før kvarteret var spilt. Det satte standarden for oss den første halvdelen av første omgang. Da var vi gode, styrte spillet og etablerte masse flotte kombinasjoner. Vind kom seg mer inn i kampen og siste halvdel av omgangen var jevnspilt.

Vind satte også noe heldig inn en 2-1-redusering rett etter pause. Heldigvis svarte våre jenter solid: Vi var rett og slett gode resten av kampen. To flotte mål av Camilla Bekkevold og Selma Stensrud sørget for 4-1 etter drøyt 70 minutters spill. Det burde ha vært mye mer enn fire. Så solide og så mange sjanser skapte vi den siste omgangen-

Vind klarte på tampen å redusere to ganger.

Melina Mosether fikk sin første A-kamp i vinter, men debuterte søndag i 3. divisjon.

Neste kamp for Dala-damene er borte mot Storhamar-2 førstkommende torsdag (12. mai) kl 19.30.

Dagens spiller: Selma Stensrud.

Dagens prestasjon: Emilie Skarpnord.

Målscorere; Lene, Camilla og Selma
Facebook
Twitter
LinkedIn