Dala-damene sesongåpnet med seier

Dalas 3. divisjonsdamer sikret alle tre poengene da Grorud ble slått 2-1 i Oslo søndag ettermiddag.

Seriekamp 3 divisjon kvinner:

Grorud Match søndag 14. april

Grorud – Brumunddal 1-2 (1-2)

Mål: 0-1 Sofija Nicic (10. min), 0-2 Sara Hoelstad (11. min), 1-2 (22. min).

Laget (3-4-3): Lene Lauve i 45 min – Melina Mosether, Kristin Solvoll, Emilie Skarpnord – Rikke Skundberg Voldengen, Andrine Buraas Fløtre, Mathilde Halligan (Tuva Ilseth i 2 min), Hanna Buraas Evensen (Marielle Pettersen i 31 min) – Sofija Nicic (Selma Krogstad i 5 min), Selma Stensrud, Sara Hoelstad (Mille Myrvold i 12 min).

Vi visste det ville bli jevnt og spennende i bortemøtet med Grorud. Slik ble det også.

Vi åpnet imidlertid klart best og satte Grorud tidlig under press. Det var ikke spilt med enn 10 minutter da Sofija Nicic åpnet vår scoringskonto i årets 3. divisjon.

Minuttet etter satte Sara Hoelstad inn 2-0 på nydelig vis; en curl i lengste hjørne.

Grorud fikk redusere til 1-2 halvvegs ut i første omgang. Det må vi ta på egen kappe for passivt spill.

I andre omgang ble vi presset litt tilbake på bana i motvinden. Grorud kom imidlertid aldri til noen store skuddsjanser. Vi ryddet greit unna. Offensivt slet vi mer med presisjon og samspillet. Her må vi opp noen hakk.

Uansett er det deilig med tre poeng og seier i første kamp. Det viser også at vi blir å regne med i årets sesong.

Neste kamp for Dala-damene er mandag 22. april hjemme mot Ottestad/HamKam-2 kl 19.30.

Dagens spiller: Andrine Buraas Fløtre. Gave gitt av Eurospar.

Dagens lagprestasjon: Sara Hoelstad. Gave gitt av RenCon.