Dala-damene med god start på høstsesongen

Dalas 3. divisjonsdamer åpnet høstsesongen på best mulig måte med 5-0-seier hjemme mot Bærums Verk søndag kveld.

Seriekamp 3. divisjon kvinner:

Sveum Idrettspark søndag 20. august

Brumunddal – Bærums Verk 5-0 (1-0)

Mål: 1-0 Mathilde Halligan (22. min), 2-0 Maren Kristine Andersen (52. min), 3-0 Sara Hoelstad (65. min), 4-0 Sara Hoelstad (67. min), 5-0 Mathilde Halligan (76. min).

Laget (4-4-2): Charlotte Buaune (Ronja Corbatta-Thyness i 45 min) – Melina Mosether, Kristine Korsvold (Rikke Skundberg Voldengen i 45 min), Maren Kristine Andersen, Emilie Skarpnord (Ingeborg Vardeberg i 19 min) – Sara Hoelstad, Carina Myrvang, Mathilde i Halligan, Tuva Ilseth (Ingvil Knutsen i 19 min) – Camilla Bekkevold, Selma Krogstad (Hanna Buraas Evensen i 45 min).

Endelig etter en to måneder lang pause er Dala-damene i gang med viktige seriekamper igjen. Dala endte på fjerdeplass i vårspillet. Kun målforskjellen skilte oss fra spill i opprykkspulja. Derfor blir høstsesongen i B-pulja en kamp for holde plassen i den regionale 3. divisjon.

Her møter vi Fredrikstad, Kolbotn-2, Bærums Verk, Lillehammer, Ottestad, Ås og Grorud.

Søndag kveld ble Bærums Verk et lett bytte for spillesugne Dala-damer. 5-0 gir en fin ro inn i laget. Vi var det dominerende laget gjennom 90 minutter. Vi fikk tidlig to mål annullert, men etter 22 minutter stanget Mathilde Halligan oss i ledelsen etter en corner.

Det stod 1-0 ved pause.

I andre omgang var det spill mot ett mål og et kvarter ut i omgangen viste kaptein Maren Kristine Andersen ingen nåde da hun dundret inn 2-0 etter nok en corner.

Sara Hoelstad scoret kveldens vakreste mål da hun curlet 4-0 inn i lengste hjørne. Det gjorde henne til tomålsscoer. Mathilde Halligan ble også tomålsscorer med sitt 5-0-mål.

Rikke Skundberg Voldengen fikk sin debut for Dala mot Bærums Verk. Hun ble klar sist uke og kommer til oss fra Kongsvinger. Hun blir en viktig forsterkning for oss utover høsten.

Moro var det også at ungjenta Ingvil Knutsen fikk sin A-debut. Hun var uredd i sitt første møte med 3. divisjon.

Neste kamp for Dala-damene er borte mot Fredrikstad førstkommende søndag, 27. august, kl. 18.00.

Dagens spiller: Camilla Bekkevold. Gave gitt av Frisørstua.

Dagens lagprestasjon: Sara Hoelstad. Gave gitt av Tentipi.