Tre viktige poeng!

Brumunddal – Spjelkavik 3-1 (2-0)

Seieren kom som bestilt, men det ble likevel unødvendig spennende mot bunnlaget Spjelkavik. Dala varnt til slutt 3-2 etter mål av herrene Skar, Grini og Have Andersen. 1. omgangen var svært god. Etter pause ble det unødvendig spennende.
Mål: 1-0 Esten Grini (42), 2-0 Petter Skar (45), 2-1 Vågnes (77), 3-1 Markus Haave Andersen (85) og 3-2 Solskjær (90, straffe)

Dagens Dalagutt: Håkon Byrøygard Kvernvolden.

Kampfakta finner du her:

Brumunddal spilte fin fotball før pause. Indreløperne kom på løp gang på gang. Kantene lå helt ute ved linja og holdt fin bredde. Spjelkavik løp som regel i offside. Med ett unntak. Vågnes kom forbi rutinerte Anders Ludvigsen og hadde klar bane. «Ludde» brukte alle tjuvtriksene fra et langt fotballiv. Han holdt både to og tre ganger, men ikke hardere enn at dommer Frydenlund lot være å blåse. Vi kunne fått straffe og rødt kort i mot oss…

To kjappe før pause
Rett før pause ble det to raske skåringer. Petter Skar, som spilte sin beste kamp i Dala-trøya, fikk lønn for knallhard jobbing. Han snappet opp keeperens utspill og satte ballen iskaldt i mål.
Sekunder etter et Vika-skudd i stolpen, kontret Dala med stor fart. Kaptein Grini ble spilt fri og satte ballen i det korteste hjørnet.

Mye rot
Etter pause mistet Dala grepet på kampen, men det gikk lang tid før gjestene skåret. Det skjedde etter at keeper Svendsberget feilberegnet ballen. Vågnes hadde helt åpent mål og kunne ikke bomme.
Heldigvis ble det 3-1 etter en corner. Jørgen HH sendte ball nummer to flott inn foran mål. Der var luftens baron, Markus HA høyest og headet sikkert i nettet.
Sju minutter på overtid ble det ny spenning. Straffespark etter en duell mellom Vika-spissen og vår keeper. Solskjær junior gjorde ingen feil.
Nærmere kom gjestene aldri. Brumunddal er oppe i 31 poeng og plassen bør være sikret. Nå er målet å komme blant de fire beste lagene i divisjonen.

Dagens mest uheldige: Syver Karlsen som endelig kan spille fotball igjen etter en langvarig skade. Modølen fikk en smell i hodet og måtte forlate banen etter fem minutter.
Dagens mest svette: Petter Skar jobbet voldsomt i 90 minutter. Det luktet skikkelig sliter av ex-rosenborgeren da han gikk av kunstgresset på overtid….