Tap i målrikt lokaloppgjør

Brumunddals 4. divisjonsherrer tapte det viktige bunnoppgjøret på Gaalaasbana.

4. divisjon, Gaalasbana:

Furnes – Brumunddal 5-4 (3-2)

Jonathan Castro Fabian sendte Dala i ledelsen etter fem minutter. Michael Ulbranct Farmen etter halvtimen. Jørgen Nybu sendte Dala i føringen igjen, før Farmen og Even Bugge ga Furnes to raske skåringer.

Rett etter pause utlignet Markus Haave Andersen med et smart skudd. Så kunne Simen Haugen pirke inn 4-3 til hjemmelaget.

Veteranen Christoffer Heier Solbakken sørget for ny utlignet med et velplassert skudd fra 16 meter.

Farmen fastsatte sluttresultatet til 5-4 på straffespark etter at Haugen ble felt.

Brumunddal presset hardt det siste kvarteret, men klarte dessverre ikke å lage flere mål.

P.S: Dette var en kamp  mellom spillere som kjente hverandre svært godt. Mange av dem har gått sammen på skolen. Mange  har spilt på samme lag. Samtlige målskårere på Furnes har hatt korte eller lengre opphold i hvitt og blått.

Laget:  Jonas Ugelstad, Anders Ludvigsen, Noah Evensen Volden, Torgeir Strand Osmo, Martin Andre Røe Berntsen, Christoffer Heier Solbakken, Emil Buraas, Mathias NIlsen Hjemsæter, Christoffer Skarpnord, Jørgen Nybu og Jonathan Castro Fabian. Innbyttere: Markus Haave Andersen, Mathias Cae Ottosen, Ulrik Monsen, Esten Lagmannssveen Grini og Martin Snildal Nygård.