Sterk borteseier for Dala-damene

Dalas 3. divisjonsdamer fortsetter den gode starten på høstsesongen da Fredrikstad ble slått 2-0 på bortebane søndag kveld.

Seriekamp 3. divisjon kvinner:

Kråkerøy kunstgress søndag 27. august

Fredrikstad – Brumunddal 0-2 (0-2)

Mål: 0-1 Sara Byrøygard Flobakk (15. min), 0-2 Rikke Skundberg Voldengen (21. min).

Laget (3-4-3): Susanne Aasen Tåsåsen – Kristine Korsvold (Ingvil Knutsen i 12min), Melina Mosether, Emilie Skarpnord – Tuva Ilseth (Kristin Solvoll i 45 min), Rikke Skundberg Voldengen, Maren Kristine Andersen, Sara Byrøygard Flobakk – Sara Hoelstad, Mathilde Halligan (Selma Krogstad i 20 min), Camilla Bekkevold (Tuva Ilseth i 4 min).

Fredrikstad startet høstsesongen med en sterk 4-1-seier borte mot Kolbotn-2. Det setter Dala-jentenes sterke triumf i Fredrikstad søndag i et enda bedre lys.

Vi kjempet til oss tre poeng i en jevnspilt kamp. Begge lag hadde sine gode perioder kampen, men foran mål var vi best: Sara Byrøygard Flobakk sendte oss i ledelsen etter 15 minutters spill med et flott langskudd. Noen minutter senere økte vår nyervervelse Rikke Skundberg Voldengen ledelse til 2-0 etter flotte kombinasjoner i forkant.

Det var Rikkes første mål i Dala-trøya.

Vi hadde flere gode sjanser til å øke ledelsen uten at vi fikk uttelling. Fredrikstad hadde sine sjanser, men Susanne Aasen Tåsen stod meget i mål. Hun hadde et par klasseredninger.

Gledelig søndag var det å se Kristin Solvoll tilbake på bana. Skader har stoppet henne fra spill i fem måneder. Søndag ble det 45 solide minuttter for Kristin.

Seieren søndag er det den tredje på rad mot Fredrikstad i år. I vårsesongen slo vi dem 2-0 hjemme og 3-1 borte.

Neste kamp for Dala-damene er hjemme mot Lillehammer mandag 4. september kl. 20.15.

Dagens spiller: Melina Mosether. Gave gitt av Elkjøp.

Dagens lagprestasjon: Rikke Skundberg Voldengen. Gave gitt av Rema 1000.