Sløste med sjansene – men sikret 2-1-seier

Brumunddals 3. divisjonsdamer dominerte banespillet, men slet med å sette kjempesjansene da Nordre Trysil ble slått 2-1 søndag.

Seriekamp 3. divisjon kvinner:

Sveum stadion søndag 1. mai

Brumunddal – Nordre Trysil 2-1 (1-0)

Mål: 1-0 Camilla Bekkevold (45. min), 1-1 (58. min), 2-1 Selma Stensrud (69. min).

Laget (3-4-3): Mari Storihle Bratberg (Ronja Corbatta Thyness i 45 min) – Sara Byrøygard Flobakk, Maren Kristine Andersen, Emile Skarpnord – Hanna Buraas Evensen, Carina Myrvang, Selma Stensrud, Mathea Jevne Etnestad (Amalie Brostuen Ødegård i 17 min) – Matilde Sjøli, Lene Martinsen (Mina Holmen Nilssen i 45 min), Camilla Bekkevold (Ingeborg Vardeberg i 7. min).

Camilla Bekkevolds 1-0-mål rett før pause var av det nydelige slaget. Det ble det også det eneste før pause. Utrolig nok. Før det pushet Dala-damene på med den ene sjansen etter den andre, men det ville seg ikke foran mål.

Slik var det også etter hvilen. Dala produserte mange sjanser, men ut av intet fikk Nordre Trysil straffespark og 1-1.

Heldigvis stusset Selma Stensrud inn seiersmålet på mesterlig vis. En lang pasning, et godt løp i bakrom og god spenst; vips så var bortelaget keeper utspilt.

Keeper Ronja Corbatta Thyness debutert på A-laget søndag. Hun stod en prikkfri andre omgang.

Vi står med full pott etter to kamper. Det gir oss en god start på årets 3. divisjon. Førstkommende søndag er Vind motstander hjemme på Sveum.

Dagens spiller: Camilla Bekkevold.

Dagens prestasjon: Selma Stensrud.