Seier for Dala-damene

Dalas 3. divisjonsdamer testet formen med 3-0-seier hjemme mot Skreia torsdag kveld.

Treningskamp kvinner:

Sveum Idrettspark torsdag 15. februar

Brumunddal – Skreia 3-0 (3-0)

Mål: 1-0 Hanna Buraas Evensen (20. min), 2-0 Sara Byrøygard Flobakk (26. min), 3-0 Mille Myrvold (35. min).

 Laget (3-4-3): Lene Lauve – Ingeborg Strand Osmo, Kristin Solvoll, Emilie Skarpnord (Melina Mosether i 40 min) – Sara Byrøygard Flobakk, Hanna Buraas Evensen, Mathilde Halligan (Ingvil Knutsen i 30 min), Selma Stensrud – Mille Myrvold, Kelly Andreassen Ottesen (Selma Krogstad i 40 min), Tuva Ilseth (Matilde Sjøli i 40 min).

Vi fikk en fin test mot Skreia, som til daglig spiller i 4. divisjon. Vi fikk øvd på det har vi jobbet med på trening i vinter, og ikke minst fikk vi en liten opptur etter det tøffe møtet med Raufoss for to uker siden.

I første omgang var vi gode i perioder. Det var gode bevegelser, presspillet satt bra og vi viste stor vilje til å angripe. Vi spilte oss til noen halvsjanser før Hanna Buraas Evensen fikk uttelling på et langskudd: 1-0.

2-0-målet til Sara Byrøygard Flobakk var lekker etter en ny frispilling fra Hanna.

Også 3-0-målet til Mille Myrvold kom etter et godt oppbyggende spill og en flott avslutning. Det betyr at vår nykommer fra Elverum har åpnet sin målkonto i Dala.

Etter et halvår med studier i Danmark er også Selma Stensrud tilbake i Dala. Hun virket spillesugen i sin første kamp for sesongen.

Kampen ble spilt over 2×40 minutter.

Neste kamp for Dala-damene er hjemme mot Elverum søndag 25. februar kl 14.30.

Facebook
Twitter
LinkedIn