Se keeper-Jonas bli matchvinner fra 80 meter!

Brumunddals Interkretslag slo Asker 3-2 på Sveum fredag. Matchvinner: Keeper Jonas Ugelstad rett etter at gjestene hadde utlignet. Skuddet ble avfyrt like utenfor egen 16-meter!

Jonas svarer slik når vi ber ham fortelle om skåringen: –  Vi hadde akkurat slept inn et diskutabelt mål. Da spissen vår settet i gang kampen med å sende ballen ned til meg,  ser jeg at linja til motstander laget og keeper sto høyt. Så tenkte at vi må jo få ballen opp uansett, så hvorfor ikke prøve? Jeg fikk drømmetreff på ballen, og det neste jeg ser er at hele laget kommer mot meg og feirer.

Asker ledet

Gjestene tok ledelsen rett før pause. Emil Innselset Nordeng utlignet med det samme andre omgang var i gang. Etter 75 minutter satte Jonathan Fabian Castro inn 2-1 på et straffespark. Så startet dramatikken: Asker utlignet med det omdiskuterte målet, trener Solbakken fikk gult kort og keeper-Jonas dundret inn 3-2 fra egen banehalvdel!

Tre seire på de fire siste kampene er sterkt! Ready, Skeid og Asker er blitt slått. Det er kun blitt et knepent tap på Vålerenga.