Narve Solvoll ny trener for A-lag Menn

Narve Solvoll er ansatt som ny hovedtrener for vårt A-lag.

Narve er utdannet UEFA B-trener og har lang fartstid som trener i klubben og har de to siste sesongene vært tilknyttet trenerteamet for vårt G19 Interkrets lag.

Han har tidligere vært trener for vårt rekruttlag, damelag og ungdomslag.

Narve er opprinnelig sogning men etter mange år som brumunddøl er han blitt en ekte Dala-gutt med stort engasjement for Brumunddal Fotball og har den klubbfølelsen vi i Dala-fotballen trenger i gjenreisingen av vårt A-lag.

Med seg i trenerteamet får han spillerne Christoffer Heier Solbakken, Torgeir Strand Osmo og Fredrik Haave Andersen. Vi vil om ikke lenge også offentliggjøre lagets nye keeper-trener.

Narve vil med sin trenererfaring og gjennom sin sivile jobberfaring være en perfekt leder og lagbygger for årets spillerstall. Han kjenner også våre juniorspillere godt etter to år i G19-teamet og har med det gode forutsetninger for å utvikle våre unge lovende juniorer videre med tanke på A-lagsspill.

«Nå trenger vi personer med offensive holdninger og et stort klubbhjerte» sier sportslig leder
Fred Leo Nysæter «og gjennom det teamet som nå skal jobbe med A-lagsgutta får vi nettopp det»

Det jobbes intenst med å få satt sammen A-stallen og i tillegg til de som allerede har bekreftet at de spiller i hvitt og blått i 2024 vil det i løpet av neste uke være en tilnærmet komplett stall.

Sist men ikke minst; etter en tid med litt oppoverbakke er det mange personer med hjerte i Dala som nå har meldt seg til tjeneste for å skape en ny og god tid for Dala-fotballen.

Støtteapparatet rundt laget er så godt som helt på plass og vi vil om kort tid også presentere de som skal være med rundt laget.

Facebook
Twitter
LinkedIn