Målfest i serieåpningen

Brumunddal slo Gran hele 7-2 i Dalas første seriekamp. Trener Narve Solvoll er fornøyd med det aller meste. Klikk deg inn og se noen av fotograf Stian Høgsveens bilder fra kampen.

Kampfakta.:

Sveum Idrettspark, 4. divisjon

Brumunddal – Gran 7-2 (3-1)

Mål: 1-0 Jørgen Hårseth Holmlund (11), 1-1 Watz-Stubberud (38), 2-1 Christoffer Heier Solbakken (42), 3-1 J. Holmlund (45), 4-1 J. Holmlund (59), 5-1 Jørgen Nybu (72), 6-1 Nybu (75), 6-2 Bern (86) og 7-2 Fredrik Rasmussen-Dalen (90).

Laget: Jonas Ugelstad, Julian Eriksen Høsøien, Torgeir Strand Osmo, Erik Sagstuen Nysæther, Isak Hansen, Christian Høgset, Christoffer Heier Solbakken, Mahad, Jørgen Nybu, Jørgen Hårseth Holmlund og Markus Haave Andersen.

Innbyttere: William Oliver Karlsen, Jonathan Castro Fabian, Jonas Martinsen, Lucas Holmlund, Fredrik Rasmussen-Dalen, Simen Bergdølmo-Andersen og Christoffer Skarpnord

Kampfakta levner ingen tvil. Jørgen og Jørgen er i skåringsform. Holmlund lagde hat tricks. Nybu satte inn to mål. To kvikke offensive spillere som garantert vil nette flere ganger i 2024. Men det var flere som spilte bra på kunstgraset lørdag. Ringsaker Blad har valgt å fokusere på keeper Jonas Ugelstad. Debutanten vartet opp med flere gode redninger. 17-åringen er ifølge trener Narve Solvoll reaksjonssterk og veldig god med ballen i beina.

Våknet på 1-1

Narve var selvsagt fornøyd med laget etter årets første 90 minutter, men innrømmer at pulsen ble litt høyere en periode:   –  Endelig er vi i gang. Godt å ha fått gjort unna den første kampen. Vi åpnet bra og var veldig gode de første 20 minuttene. Så falt vi ned, gjorde dumme valg og inviterte Gran inn i kampen. Utligningen til 1-1 fungerte heldigvis som en vekkeklokke, og etter det var vi gode. I andre omgang var det stort sett spille mot et mål.

Veteranen Christoffer Heier Solbakkens korte kommentar: – Kjipt med to i sekken, men mye offensivt som er veldig positivt. Vi gleder oss til fortsettelsen!