God påskestart, ga alt for Brumunddal

Dalas herrelag med en solid kamp mot 3.divisjonslaget Årdal FK

Treningskamp herrer:
Valdres storhall lørdag 23.mars
Brumunddal – Årdal 5-2 (3-1)

Laget: Jonas Ugelstad – Erik Nysæter, Julian Høsøien, Håkon Kvernvolden, Isak Hansen (Lucas Holmlund 75.min) – Christian Høgset, Christoffer Solbakken, Jonas Martinsen (Emil Nordeng 60.min)- Jørgen Nybu (Noah Volden 75.min), Jonathan Castro (Fredrik Rasmussen-Dalen 60.min), Jørgen Holmlund

1-0 Julian Høsøien (13. min), 2-0 Jonathan Castro (21 min), 3-0 Jørgen Holmlund (27. min), 3-1 (29 min), 3-2 (83 min), 4-2 Emil Nordeng (87. min), 5-2 Jørgen Holmlund (89. min)

 

– Bra prestasjon i ny god test, sier trener Narve Solvoll etter at Dalas fotballherrer slo Årdal 5-2 lørdag. Narve fortsetter: – Første omgang var veldig god. Vi lyktes bra offensivt. Gutta hadde god  presisjon i pasningsspillet, høyt tempo og varierte spillet. 3-1 ved pause burde vært mye mer.

– Vi startet bra også etter pause, men så blir vi slurvete og sløve. Heldigvis våknet vi til igjen etter at de kontret inn en ny redusering. Vi tar med oss mye positivt etter denne kampen, også får vi prøve å lære av feilene i 2.omgang, avslutter Narve.

Målshow

Facebook
Twitter
LinkedIn