Fikk seg en real lærepenge

Dala-damene fikk seg en lærepenge i vinterens første treningskamp mot divisjonskollega Raufoss søndag.

Treningskamp kvinner:

Raufoss Industripark Arena søndag 28. januar

Raufoss – Brumunddal 6-0 (5-0)

Mål: 1-0 (9. min), 2-0 (12. min), 3-0 (15. min), 4-0 (19. min), 5-0 (34. min), 6-0 (65. min).

 Laget (4-4-2): Lene Lauve (Susanne Aasen Tåsåsen fra 46. min) (Lene Lauve fra 60. min) – Vilde Hals (Ingvil Knutsen fra 46. min), Kristin Solvoll, Ingeborg Strand Osmo, Melina Mosether – Sara Byrøygard Flobakk, Hanna Buraas Evensen, Mathilde Halligan, Emilie Skarpnord – Selma Krogstad (Sanne Fossum fra 60. min), Mille Myrvold.

Raufoss er blant seriefavorittene i årets 3. divisjon. Totningene hadde også et par treningskamper i beina før de møtte oss søndag. Det var klar forskjell på lagene. Raufoss var kjappere i alt de gjorde, mer tøffe i duellspillet og var mer effektive enn oss.

Vi er nødt til å skru opp alt vi gjør et par hakk for å kunne matche lag som Raufoss: presspillet må bli bedre, presisjon må bli bedre og vi må bli tøffere i duellspillet vårt.

Den defensive strukturen i laget ble bedre etter pause. Da klarte vi å demme bedre opp og jobbe bedre sammen. Vi framsto langt bedre ute på bana.

Offensivt hadde vi et par store sjanser før pause uten at det ble uttelling.

Mille Myrvold fikk sin debut i Dala-trøya etter overgangen fra Elverum i vinter. Hun blir en spennende spillere å følge denne sesongen.

15 år gamle Vilde Hals fikk også sin A-lagsdebut. Ungjenta er en av flere lovende spillere i Dalas yngres avdeling.

Facebook
Twitter
LinkedIn