Dobbelt Nyby ordnet et poeng

Våre 4. divisjonsherrer kom på etterskudd alt etter to minutter i kveldens oppgjør på Sveum. Serieleder KIL 2  økte til 0-2 etter en drøy halvtime.  Bare tre minutter senere ga Jørgen Nybu Dala nytt håp. Helt på tampen utlignet Jørgen til 2-2.

Dala spiller litt for ofte uavgjort og ligger under streken, men det er fortsatt gode muligheter for å beholde plassen i 4. divisjon for våre nest beste menn.

Manager Torgeir Strand Osmo kommenterer kampen slik: – Meget sterkt Kongsvinger-lag som kom til Sveum. Vi lå under 0-2, men en etter en solid laginnsats og to fine mål av Nybu, så klarte vi å sikre 1 poeng. Det er vi godt fornøyde med!

KIL har spilt 11 kamper på rad uten tap. Les referat på klubbens hjemmeside HER.

Laget: Jonas Ugelstad, Jørgen Gran, Fredrik Haave Andersen, Torgeir Strand Osmo, Christoffer Heier Solbakken, Mathias Nilsen Hjemsæter, Martin Snuldal Nygård, Noah Evensen Volden, Fredrik Rasmussen-Dalen, Jørgen Nybu og Omar Ahmed Weheliye.