Dala-damene med uavgjort i ny test

Dalas 3. divisjonsdamer spilte 2-2 mot avdelingskollega Ottestad torsdag.

Treningskamp kvinner:

Sveum Idrettspark torsdag 21. mars

Brumunddal – Ottestad/HamKam-2 2-2 (1-1)

Mål: 0-1 (1. min), 1-1 Sofija Nicic (32. min), 1-2 (55. min), 2-2 Andrine Buraas Fløtre (87. min).

 Laget (3-4-3): Susanne Aasen Tåsåsen (Lene Lauve i 45 min) – Melina Mosether (Sara Byrøygard Flobakk i 18 min), Kristin Solvoll, Emilie Skarpnord – Rikke Skundberg Voldengen, Hanna Buraas Evensen, Andrine Buraas Fløtre, Selma Stensrud (Sara Hoelstad i 10 min) – Sofija Nicic, Selma Krogstad (Mille Myrvold i 45 min), Sara Hoelstad (Tuva Ilseth i 18 min).

Om èn måned møter vi Ottestad/HamKam-2 til kamp om viktig seriepoeng. Torsdagens treningskamp var jevn og spennende, og i perioder ble den spilt i et høyt tempo.

Våre gjester setter 0-1 før minuttet er spilt, og vi bruker litt tid før vi rister av oss åpningen og spiller oss inn i kampen. I en lang periode er vi gode med ball, styrer spillet og spiller oss til et to store sjanser uten at vi får uttelling.

Det gjør Sofija Nicic når hun i et høyt press for Ottestad/HamKam-2 til å gjøre feil. Kjapp Sofija snapper ballen og setter inn 1-1.

Andre omgang er ikke særlig velspilt av noen av lagene. Vi mister litt rytme og vi er ikke like nøyaktig i det vi gjør.

Ottestad/HamKam-2 utnytter en av sine få sjanser til å sette 1-2 ti minutter ut i omgangen.

Med kun tre minutter igjen kliner Andrine Buraas Fløtre til med et knallhardt og vakkert langskudd: 2-2.

To treningskamper gjenstår før seriestart 14. april. De tre ukene som er igjen må vi bruke godt til å finpusse serieformen.

Neste kamp for Dala-damene er torsdag 4. april hjemme mot Lillehammer kl 19.30.

Facebook
Twitter
LinkedIn