Dala-damene fortsetter sin seiersrekke

Dalas 3. divisjonsdamer tok en ny flott seier da Lillehammer ble slått 4-0 hjemme på Sveum mandag kveld.

Seriekamp 3. divisjon kvinner:

Sveum Idrettspark mandag 4. september

Brumunddal – Lillehammer 4-0 (1-0)

 Mål: 1-0 Tuva Ilseth (19. min), 2-0 Camilla Bekkevold (47. min), 30 Mathilde Halligan (51. min), 4-0 Tuva Ilseth (77. min).

Laget (3-4-3): Susanne Aasen Tåsåsen – Kristine Korsvold (Tuva Ilseth fra 16. min) (Ingeborg Strand Osmo (fra 45. min), Melina Mosether, Emilie Skarpnord – Rikke Skundberg Voldengen, Carina Myrvang, Maren Kristine Andersen, Sara Byrøygard Flobakk (Sara Hoelstad fra 45. min) – Sara Hoelstad (Hanna Buraas Evensen fra 32. min) (Tuva Ilseth fra 57. min), Mathilde Halligan (Ingvil Knutsen fra 74. min), Camilla Bekkevold (Kelly Ottesen Andreassen fra 74. min).

Etter to seire mot Bærums Verk (5-0) og Fredrikstad (2-0) var Lillehammer motstander i tredje kamp i høst. Vi tok tidlig initiativ i kampen. Selv om vi hadde mye ball uteble de store sjansene. Inntil Tuva Ilseth fikk solid treff på et langskudd, som føk inn i vinkelen.

Det stod kun 1-0 til pause selv om vi være nære et par ganger. Det smalt i treverket, og det ble reddet på strek.

Camilla Bekkevold satte fyr på andre omgang med sin scoring etter 47 minutter. Kun minutter senere løp Mathilde Halligan fra alle og satte ballen kontant i mål. Kveldens flotteste mål sørget Tuva Ilseth for. Hennes 4-0-scoring var et langskudd med sus.

Vi kunne og burde hadde langt mer enn fire mål. Sjansene var det mange av i andre omgang.

Lillehammer hadde sine muligheter, spesielt i første omgang. De sjansene som kom tok en svært solid Susanne Aasen Tåsåsen seg av. For tredje kamp på rad holder vi nullen.

Det er tett mellom kampene denne uka. Neste kamp for Dala-damene er allerede torsdag kveld: borte mot Ottestad kl. 20.15.

Dagens spiller: Susanne Aasen Tåsåsen. Gave gitt av Brumunddal Sushi.

Dagens lagprestasjon: Tuva Ilseth. Gave gitt av Sunkost.

Facebook
Twitter
LinkedIn