Det ble et bittert og surt 0-2-tap for Dalas 3. divisjonsdamer i møtet med Ottestad/HamKam-2 på Sveum mandag kveld.

Sveum Idrettspark mandag 22. april

Brumunddal – Ottestad/HamKam-2 0-2 (0-1)

Mål: 0-1 (23. min), 0-2 (75. min).

Laget (3-4-3): Lene Lauve – Melina Mosether, Kristin Solvoll, Emilie Skarpnord – Rikke Skundberg Voldengen, Andrine Buraas Fløtre, Selma Stensrud (Tuva Ilseth i 14 min), Mathilde Halligan (Sara Hoelstad i 45 min) – Marielle Pettersen (Selma Krogstad i 12 min), Sofija Nicic (Mathilde Halligan i 33 min) (Kelly Andreassen Ottesen i 5 min), Sara Hoelstad (Mille Myrvold i 60 min).

Fotball handler til slutt om å score mål. Ottestad/HamKam-2 gjorde det to ganger, vi ingen. Derfor ble alle poengene med gjestene hjem.

Effektive Ottestad/HamKam-2 scoret på sitt eneste skudd i første omgang. For vår del gikk ballen i stolpen og ut.

Vi hadde ballen mest og var det laget som spilte best fotball gjennom det meste av kampen. Ottestad/HamKam kom på et to-tre farlig kontringer etter pause. Det var også slik 0-2 kom.

For vår del handle det nå om å være både kvikkere og mer dyktig foran motstanders mål. Spillet og sjansene gir også nok av muligheter. De må vi gripe.

Neste kamp for Dala-damene er søndag 28. april borte mot Ås kl 17.00.

Dagens spiller: Andrine Buraas Fløtre. Gave gitt av BusStop Brumunddal.

Dagens lagprestasjon: Marielle Pettersen. Gave gitt av MjøsAnker.