Avgjorde thriller i siste minutt

Selma Stensruds 3-2 scoring i det 90. minutt ga Brumunddals 3. divisjonsdamer 3-2-seier i serieåpningen på Kongsvinger søndag.

Seriekamp 3. divisjon kvinner:

Gjemselund stadion søndag 24. april

Kongsvinger-2 – Brumunddal 2-3 (0-1)

Mål: 0-1 Maren Kristine Andersen (7. min), 1-1 (49. min), 2-1 (68. min), 2-2 Camilla Bekkevold (82. min), 2-3 Selma Stensrud (90. min).

Laget (3-4-3): Mari Storihle Bratberg – Sara Byrøygard Flobakk, Maren Kristine Andersen, Emile Skarpnord – Hanna Buraas Evensen, Carina Myrvang, Selma Stensrud, Mina Holmen Nilssen (Lene Martinsen i 26 min) – Matilde Sjøli, Amalie Brostuen Ødegård (Sara Hoelstad i 9 min), Camilla Bekkevold (Matilde Halligan i 2. min).

Det ble jevnt, spennende og lagene byttet på å ha ledelsen, – men det var våre jenter som kunne juble til slutt etter møtet med et fysisk robust Kongsvinger, som stilte et sterkt mannskap på hjemmebane.

Maren Kristine Andersen var sikkerheten selv fra straffemerket etter kun sju minutter. Amalie Brostuen Ødegård ble felt da hun dro seg fri inn i feltet. De første 45 minuttene følte vi at vi hadde brukbar kontroll på. Kongsvinger var skumle på noen overganger.

Etter hvilen ble vi brutalt straffet på to cornere.

Vi misbrukte tre kjempestore sjanser før Camilla Bekkevold satte inn en forløsende 2-2-scoring. Det første debutant Sara Hoelstad gjorde da hun entret Gjemselund var å ta med seg ballen og KIL-jentene på en løpetur, før hun presist spilte opp Camilla.

I siste minutt satte Selma Stensrud inn vårt 3-2-mål og snuoperasjonen i andre omgang var fullført.

Dagens spiller: Selma Stensrud.

Dagens prestasjon: Sara Hoelstad

Neste kamp for Dala-damene er hjemme mot Nordre Trysil søndag 1. mai kl 15.