Assistentene tok kommandoen da sjefen dro på fest

Assistentene Fredrik Haave Andersen og Torgeir Strand Osmo ledet Dala i generalprøven mot Tynset. Det ble en fin test, selv om Narve Solvoll valgte å dra på fest. Foreldrenes feiring av gullbryllup må vel regnes som gyldig forfall…. 

Torgeir og Fredrik ble selvsagt intervjuet av Ringsaker Blad. Hør hva Fredrik sier om kampen i en video nederst i denne nettsaken.

Brumunddal – Tynset 4-2 (2-0) på Sveum.

Dalas målskårere:

1-0 Jørgen Holmlund på en flott lobb etter 32 minutter

2-0 Christoffer Heier Solbakken på et skudd i boksen via en Tynsetkropp. (44 min)

3-0 Jørgen igjen. Kjempeangrep der unge Holmlund dundrer ballen i mål fra fem meter. (50 min)

4-1 Fredrik Rasmussen- Dalen pent skudd etter pasning fra Mahad (77 min)

Stopper Håkon Byrøygard Kvernvolden stilte med kapteinsbindet på armen. Han var svært fornøyd med testen mot hardt satsende Tynset:

  • Dett var en god generalprøve. Til tider spilte vi flott fotball, men vi har fortsatt en del å jobbe med. Spesielt i duellspillet. Vi må kunne kontrollere kamper i større grad gjennom 90 minutter. Men jeg er veldig fornøyd  seier. Vi begynner å bli klare til seriestart.
  • Fire skåringer i riktig mål….
  • Det skulle vært flere, men vi er fornøyde med å putte fire. Vi skaper også en del store sjanser som vi bør sette og punktere kampen før vi gjorde.
  • Serieåpningen ble utsatt og første kamp om tre poeng blir hjemme 20. april. Kommentar?
  • Vi får ikke gjort så mye med det. Skreia skal jo spille 1. runde i cupen mot Raufoss den dagen vi skulle møtt dem. Da får vi vente til Gran kommer, gjøre det beste ut av situasjonen og trene godt inn mot 20. april.
  • Målet i år?
  • Vi har satt som mål å komme så høyt som mulig på tabellen. Så håper vi at vi kan sparke godt fra oss i 4. divisjon i 2024!

Klikk deg inn og hør hva Fredrik sier om kampen:

 

Facebook
Twitter
LinkedIn